Kisah Anak-Anak

Hari Potensi Tadika Kemas Peringkat Johor 2017

March 22, 2018 Eita Pengedar Vivix Shaklee 0 Comments

Throw back event anak² yangvberlangsung di STADIUM MUAR 23hb Julai 2017...pagi 22 hb tu pukul 930am kitaorang berkonvoi 4 kereta menuju ke Muar...

First time ni Cheta berkonvoi dengan cikgu² kakak ke Muar...al maklumlah Papa dah tak dapat cuti...

biasalah kan..kalau dah masuk projek Rapid Penggerang tu...jangan mimpilah nak senang² amik cuti....nak balik jumpa family seminggu sekali pun susah...😭😭😭😭

Kesian kat Papa kan...apa boleh buat cari rezeki kan..kena berkorban lah sikit...

Berjauhan dengan family mmg lah sedikit pedihh...rindu semuanya...tapi pepatah orang tua selalu berpesan..." bersusah² dahulu ...bersenang² kemudian"...

Maka bertabahlah yer....Gambar ni semua mama abadikan di sini..agar One day korang dah besar bolehlah baca balik blog mama ni tau..









You Might Also Like

0 comments: