Kisah Anak-Anak

Riadah Weekand - Bukit Layang-Layang Pasir Gudang Johor

March 27, 2018 Cheta Pengedar Vivix Shaklee 0 Comments

Seronok anak³ hari ni...sebelum pergi sekolah..papa dah janji..balik je sekolah nanti kita pergi jalan² yer...amboiiii...

Dengar je papa kata gitu..kemain seronoklah diaorang...al maklumlah bukan senang papa nak cuti hari ahad ni...susahhhhh lahhh sangat...so bila dah cuti² ni maka...anak³ surelah tak lepaskan peluang keemasan kan...mak budak pun suka..

Kitaorang mmg cadang nak ke pasir gudang...sebabnya ada perkara yg nak di settelkan kat sana...

so alang² dah ada area sana kan...menyinggah lah kat bukit layang² tu...

Bukit layang² tu popular tau..iyerlah selalu kalau pesta layang² tiap² tahun kat situ lah pun...

Kalau nak tengok bermacam² bentuk layang² dan WAU...haaa datanglah time pesta tu berlangsung...memang meriah sakan...

Masuk je entrance taman tu dah boleh nampak orang jual layang²..dan segala macam mainan budak² mcm bubble tulah...hemmm bebudak kan...mana lah boleh tengok semua tu...haaa...layankan jelah...hihihi

jomlah layan gambar je yer....


Ni baru sampai ni...taapi dah shopping layang² dulu sebelum masuk....


Leka Syi'fa sorang²..tah apa yg di pandangnya syok sangat ler tu..mama pangil pun dia buat dekk je...😜😜



Alahhhh...kasi can lah sesekali mama pulak nak selfie...hihihi....


Jauh tu diaorang main haaa....sampai ke hujung bukit tu diaorang pergi...

 Tah apa lah yang tak kena tu...serius betul muka ica tu...hahaha


Berusaha sungguh papa memasang layang² tu...anak³ sabor menanti...


Ni anak ke bapanya yang main...kih...kih..kih...

layan jelah...janji memasing enjoy...bukan senang kitaorang nak together weekand² ni tau...kitaorang kan PJJ husband n Wife...makanya bila ada waktu terluang tu..memang sunguh² manfaatkan sebaik mungkin...

You Might Also Like

0 comments: