Dish Wash Organik

Kulit Tangan Kering Dan Mengelupas

March 25, 2018 Eita Pengedar Vivix Shaklee 0 Comments




Cheta dapat call dari Prospek yang ada masalah eczema pada tangan... katanya kulit kering.. mengelupas.. especially bila lepas basuh pinggan..
.
.
kadang tu jadi terlampau kering, dan gatal yang amat... bila garu² sampai tak sedar berdarah... (yeahhh... i know the feeling)..
.
.

Ni nak cite sikitlah, orang² spesis kami ni kan.. kalau bab mengaru tu.. memang awal² tu ada rasa takut tau... but ada 1 ketika tu... ko akan rasa.. makin garu makin sedap... makin garu makin nikmat... perghhhh... end up ko akan nampak skin tu dah berdarah... πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£... tak sedo...
.
.
Kalau Mr hubby ku selalu kata.. mengaru macam nak koyak kulit tu... πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†... hadoiii...
bila dah berdarah tu puas rasa hati... hahahhaha... pastu tanggung ler sendiri.. pedihhh ooo.. πŸ˜­πŸ˜­
.
.
Buat Prospek tadi tu Cheta terangkan ikit pengalaman lah.. dah pompuan cam kita ni.. memang tak sudah ngan keje dapo kan... tangan memang memanjang kena air...
.
.
So kena changelah punca tu... highlight di sini DISH WASH tu.. Cheta memang tak boleh sangat pakai sabun basuh pinggan yg biasa tu... akan terjadi kulit mengelupas, rasa panas, kering endup gatal² dan berdarah..
.
.
Jadinya Cheta tukar pada DISH WASH shaklee... ehh Shaklee ada DISH WASH ke...
.
.
Haisshhh.. maaf kan Cheta selama ni tak pernah cerita pasal DISH WASH shaklee kan.. huhu....
.
.

Sebarang Pertanyaan boleh hubungi Cheta yer; tekan je gambar di bawah untuk direct wassap.


Cheta +6012.7555.470
ID Shaklee : 1081587



You Might Also Like

0 comments: